Diensten

Hoogwaardige grondstoffen
voor veevoeding,
petfood, meststoffen
en oleochemie

 

Cominbel verwerkt dierlijke bijproducten tot waardevolle en essentiële grondstoffen voor de productie van veevoeding, petfood, oleochemie, biodiesel en (organische) meststoffen. We bieden duurzame oplossingen voor de recyclage van dierlijke reststromen, op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier. Met onze circulaire productieprocessen dragen wij bij aan een betere toekomst.

Ophaling van beenderen en vethoudende dierlijke bijproducten
Afkomstig van slachthuizen, uitsnijderijen en slagerijen
Verwerking tot hoogwaardige dierlijke vetten en eiwitten
Tot nieuwe grondstoffen voor veevoeding, petfood, oleochemie, biodiesel en meststoffenindustrie
Volgens de strengste (kwaliteits)normen
Totaalservice en consistente kwaliteit dankzij onze grote LIPA Family

Hoogwaardige dierlijke vetten en eiwitten voor veevoeding,

petfood, oleochemie en meststoffenindustrie

 

Hoogwaardige vetten en eiwitten

Cominbel verwerkt dierlijke bijproducten van categorie 3, conform de geldende Verordening 1069/2009 & 142/2011 van het Europees Parlement en de Raad van 03/10/2002 tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften inzake niet voor menselijke consumptie bestemde dierlijke bijproducten.

De door ons verwerkte reststromen bestaan voornamelijk uit beenderen en vethoudende bijproducten van slachthuizen, uitsnijderijen en slagerijen. Deze reststromen zijn afkomstig van zowel runderen, varkens, kleine herkauwers als pluimvee.

Alle door ons opgehaalde bijproducten voldoen aan de strengste eisen en aan de meest recente (kwaliteits)normen.

 

Voor veevoeding, petfood, oleochemie en meststoffenindustrie

Onze dierlijke eiwitten en vetten worden uitsluitend geproduceerd met de beste dierlijke bijproducten, afkomstig van goedgekeurde dieren en van leveranciers met een uitstekende reputatie. Met de grootst mogelijke zorg en met bijzondere aandacht voor veiligheid worden deze bij Cominbel verwerkt en nadien aan onze klanten uitgeleverd.

De EU verbiedt het vervoederen van dierlijke eiwitten aan voedselproducerende dieren en daarom worden onze verwerkte dierlijke eiwitten enkel ingezet voor petfood en de meststoffenindustrie. De dierlijke vetten worden verkocht voor de veevoeding, petfood, oleochemie en biodiesel.

 

Service op maat,
van A tot Z

Cominbel maakt deel uit van de LIPA Family, een groep van 11 bedrijven actief in productie en recycling van zowel dierlijke als plantaardige oliën, vetten en eiwitten. Met onze hele groep produceren wij verse basisstoffen voor de humane consumptie en verwerkte organische reststromen tot nieuwe basisstoffen voor de dierlijke en technische toepassingen.

Dankzij onze gecentraliseerde structuur hebben we met de LIPA Family alle touwtjes zelf in handen, van productie tot transport en logistiek. Daardoor kan u bij ons altijd rekenen op een snelle en flexibele service aan de beste prijs en met een gegarandeerde constante en hoge kwaliteit.

Korte communicatielijnen zorgen er voor dat onze klanten steeds kunnen rekenen op een bekwame en flexibele dienstverlening. Dat maakt van Cominbel al bijna 50 jaar uw betrouwbare partner voor de ophaling en verwerking van dierlijke bijproducten.

NEEM CONTACT OP EN ONTDEK DE VOORDELEN
VAN ONZE LIPA FAMILY TOTAALSERVICE

 

Contacteer ons